Familjeägt företag sedan 60 år

Familjen Smeds, Edvin, hans fru Ingeborg och deras söner flyttade till Sverige från Finland 1956 och efter att ha hjälpt församlingen att renovera sockenkyrkan beslutade sig Edvin 1963 att tillsammans med sönerna starta ett byggnadsföretag.

 

Rosersbergs Byggnads AB är sedan starten 1963 ett familjeägt företag som utför likväl mindre serviceåtaganden som större entreprenader åt beställare i offentlig sektor.

Genom långtgående samarbeten med Statens Fastighetsverk, Specialfastigheter, Rikspolisstyrelsen, Kriminalvården, Swedavia och Svenska Kyrkan har vi skapat oss mångårig erfarenhet av arbete i publika miljöer likväl som projekt med höga arkitektoniska och kulturhistoriska värden.

Vi står med ett ben stadigt bland byggnader av högt kulturellt värde med traditionella byggnadsmetoder och med ett ben lika stadigt i det moderna byggandet. Renoveringar av våra största kulturarv, ombyggnader av offentliga lokaler under drift och projekt med unika förutsättningar är alla lika inspirerande för oss.

På Rosersbergs Byggnads AB arbetar sju tjänstemän och 30 yrkesarbetare tillsammans med kontor, förråd och specialsnickeri i Skånela, Rosersberg.

Kontakta oss

Önskar du offert eller mer information om våra tjänster? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi.

 


Läs våra villkor och integritetspolicy